Jälleen kerran tein näitä suolaisia herkkuja Kinuskikissan ohjein, ja hyvää tuli!

http://www.kinuskikissa.fi/ranskalaiset-tarte-flambee-pizzat/

WP_20150910_07_54_03_Pro%5B1%5D.jpg

Yläkuvassa täytteenä ranskankerman päällä kylmäsavulohta ja aurinkokuivattuja tomaatteja, mausteena pippurisekoitusta. Päälle lisäsin paistamisen jälkeen salaattia ja parmesanlastuja.

Alakuvassa ranskankerman päällä ilmakuivattua kinkkua ja tomaatteja, mausteena pippuriseosta. Paistamisen jälkeen lisäsin päälle rucolaa ja parmesanlastuja.

Tärkeää on uunin tarpeeksi korkea lämpötila (275 astetta). Lisäksi pohjataikina kohosi 4-5 tuntia, kun olin muissa "operaatioissa" kokkailujen välillä.

WP_20150910_07_54_50_Pro%5B1%5D.jpg

Rapeiden paistettujen perunoiden salaisuus: pyörittelin eilisiä keitettyjä perunoita vehnäjauhoissa, lisäsin mukaan suolaa ja paprikajauhetta. Öljy pitää kuumentaa pannulla riittävän kuumaksi, ennenkuin paistaa perunat siinä.

WP_20150909_18_56_31_Pro%5B1%5D.jpg

Makua "kananjalkoihin": Laita pinnalle runsaasti yrttejä, vähän suolaa ja paista päältä rapeiksi uunissa!

WP_20150909_18_55_51_Pro%5B1%5D.jpg