Jotkut luulevat olevansa "jotakin", jos he ovat synnyttäneet jonkun tähän maailmaan. Ihmiset, jotka eivät ole saavuttaneet elämässään mitään omana itsenään, kuvittelevat arvostuksensa nousevan äitiyden myötä. "En ehdi, kun minulla on nuo lapset...", "Tottakai olen lihonut, olenhan synnyttänyt!", "Voitko sä auttaa, mä en pysty kun mulla on kolme lasta..." HALOO, NAISET!!! Onko äitiys paitsi itseisarvo, myös syy olla pesemättä hiuksia, laiminlyödä itsestään huolehtiminen, antaa takapuolen leventyä ja pukeutua isoimmilta lapsilta jääneisiin kulahtaneisiin vaatteisiin? Ovatko lapset myös syy laiminlyödä kumppania ja kadottaa seksuaalisuus? Raskausaika on ihanaa, koska silloin nukkavieruinkin nainen saa huomiota, mutta yhtäkkiä lapsi onkin sitten riesa, uuvuttava, syy menettää hermot ja sättiä koko perhettä tuskastuneena äitiyden velvollisuuksista. Jos olisin mies, hankkisin tuolloin rakastajattaren!

Muistakaa, että äitiys on vain osa naiseutta. Mielestäni naisena oleminen on ainakin kaikkea tätä:Vaimo ja äiti!Rakastajatar, ja "Se kauniimpi osapuoli". Naisen elämään tulee kuulua myös ripaus kaunista turhuutta!Oman uran luoja, itseään kehittävä ammattilainen. En jaksa kuunnella naista, joka kertoo miehensä olevan insinööri/ johtaja/ hyväpalkkainen - aivan sama! Kyse on siitä, mitä sinä (nainen) ITSE olet! Nainen on taloudellisesti yhteisvastuullinen yhtiökumppani.

Lisäksi nainen on haluamattaankin roolimalli monessa suhteessa.Naisen tulee myös osata keittää. Tie miehen sydämeen käy yhä vatsan kautta. Eräs miespuolinen ystäväni kertoi havainneensa, että yleensä keittotaitoinen nainen on uuttera myös lakanoissa, ja päinvastoin!Kotitöiden tekijä. Kyllä! En ymmärrä, miksi naiset vaativat miehiä jakamaan kotityöt kanssaan - menevätkö naiset muka narisematta tekemään lumityöt ja vaihtamaan kesärenkaat??

Naisen ja äidin täytyy myös harrastaa aktiivisesti jotakin; kotimarttyyrit eivät ole seksikkäitä.Harrastuskuski ja kannustaja.Kasvattaja ja opettaja. Meidänkin maassamme on jo liikaa lapsia, joihin ei kotona panosteta tarpeeksi. Käytöstavat puuttuvat, lapsille ei ole kerrottu ja selitetty ympäröiviä ilmiöitä, perheet suoltavat hölmöläisiä yhteiskuntaan.

Tärkeä ystävä. Naisen tulee hoitaa ystävyyssuhteitaan: keskinäinen apu ja ymmärrys auttaa jaksamaan.Noh, tämän kuvatekstin voi käsittää kahdellakin tavalla... Mutta älä kadota naiseuttasi! Monet ystäväni ovat muuttuneet saatuaan lapsia; eihän kukaan sivistynyt aikuinen halua kakkavaippakeskusteluja ja konttaamisraporttia! Tiedän, että joskus rakastajatar hankitaan älyllisiä keskusteluja varten - OIKEASTI.Mutta millainen mies ansaitsee juuri SINUT!?