Ihanat munakoisot :-)

WP_20141103_033%5B1%5D.jpg

Kuullotin ensin munakoisot, ja paistoin jauhelihan pannulla sipulin kera.

WP_20141103_047%5B1%5D.jpg

Ladoin kerroksittain vuokaan munakoisoja, jauhelihaa, emmentalraastetta, tomaattimurskaa ja kermaista munamaitoa.

WP_20141103_048%5B1%5D.jpg

Paistoin 225 asteessa kunnes pinta oli ruskea.

WP_20141103_057%5B1%5D.jpg

Apukokki silppuaa käsipaperia....

PicMonkey%20CollageSilppuri.jpg

WP_20141103_058%5B1%5D.jpgWP_20141103_059%5B1%5D.jpg

WP_20141103_060%5B1%5D.jpgWP_20141103_062%5B1%5D.jpg

WP_20141103_036%5B1%5D.jpg

Pilkon salaattia usein saksilla; rapeus säilyy ja homma on helppoa!

WP_20141103_053%5B1%5D.jpg

Jääsalaattia, kurkkua, tomaattia, fetaa ,tonnikalaa, paprikaa, viinirypäleitä:

WP_20141103_056%5B1%5D.jpg