WP_20150916_18_49_35_Pro%5B1%5D.jpg

Muutaman metsästäni poimitun kanttarellin lisäksi ostin hieman tuoreita kanttarelleja kaupasta.

WP_20150916_17_41_33_Pro%5B1%5D.jpg

Otin mallia Soppa365: ohjeesta "Syksyinen salaatti kanttarelleista ja bataatista", mutta ideoin sen hieman toiseen muotoon. Ensin lohkoin bataatit, kierittelin ne oliiviöljy-mausteseoksessa (suolaa, paprikaa, valkosipulijauhetta, oreganoa...) ja levitin sitten lohkot uunipellille.

WP_20150916_18_04_50_Pro%5B1%5D.jpgWP_20150916_18_25_38_Pro%5B1%5D.jpg

Paistoin lohkoja 200 asteessa puolisen tuntia. Paistoajat ovat viitteellisiä - uunini ei ole ehkä paras....

WP_20150916_07_55_09_Pro_%282%29%5B1%5D.

Lisukkeeksi ruskistin voissa puhdistamani kanttarellit, paprikaa ja porkkanaa (jota olin hieman esikeittänyt että kypsyy pehmeäksi). Maustoin suolalla ja pippurilla.

WP_20150916_18_24_20_Pro%5B1%5D.jpg

WP_20150916_18_47_08_Pro%5B1%5D.jpg

Paistoin kalan samassa uunissa bataattiranskalaisten kanssa, mutta pidin sitä jo uunissa n. 10 minuuttia ennen kuin laitoin sinne bataatit. Kalassa mausteena sitruunaa, suolaa, pippuriseosta ja tilliä.

WP_20150916_18_49_26_Pro%5B1%5D.jpg

Päälle hollandaiskastiketta (ostin valmiina, tarjotaan kylmänä).

WP_20150916_18_49_50_Pro%5B1%5D.jpg