Taatelikakku:
1 paketti taateleita
3dl vettä
250g voita
2,5dl kermaviiliä (puolitoista purkkia)
3 munaa
2,5dl sokeria 2tl vaniljasokeria
4,5-5dl vehnäjauhoja
2tl soodaa
Keitä taatelit pehmeiksi vedessä, lisää voi. Sekoita tasaiseksi ja jäähdytä hieman. Lisää kermaviili. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Lisää jauhot - joihin sekoitettu sooda - ja munavaahto taateliseokseen.
Kaada seos voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Itse tein tästä annoksesta kaksi hieman pienempää taatelikakkua yhden ison sijaan. Paista 175 asteessa uunin alaosassa noin tunti.
Tietenkin piti tehdä myös annos torttuja! Ja burgerpizzaa....taas.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.