WP_20151221_13_31_19_Pro%20%282%29%5B1%5WP_20151221_14_02_05_Pro%20%282%29%5B1%5

Taatelikakku:

1 paketti taateleita

3dl vettä

250g voita

2,5dl kermaviiliä (puolitoista purkkia)

3 munaa

2,5dl sokeria 2tl vaniljasokeria

4,5-5dl vehnäjauhoja

2tl soodaa

 

Keitä taatelit pehmeiksi vedessä, lisää voi. Sekoita tasaiseksi ja jäähdytä hieman. Lisää kermaviili. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Lisää jauhot - joihin sekoitettu sooda - ja munavaahto taateliseokseen.

Kaada seos voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Itse tein tästä annoksesta kaksi hieman pienempää taatelikakkua yhden ison sijaan. Paista 175 asteessa uunin alaosassa noin tunti.

WP_20151221_11_00_49_Pro%20%282%29%5B1%5WP_20151221_10_18_16_Pro%20%282%29%5B1%5

WP_20151221_10_18_46_Pro%20%282%29%5B1%5

WP_20151221_13_31_19_Pro%20%282%29%5B1%5WP_20151221_13_32_00_Pro%20%282%29%5B1%5

WP_20151221_14_02_18_Pro%20%282%29%5B1%5

Tietenkin piti tehdä myös annos torttuja! Ja burgerpizzaa....taas.

WP_20151218_17_19_20_Pro%5B1%5D.jpgWP_20151219_18_34_11_Pro%5B1%5D.jpg