43F3C5E7-6830-4AA2-AAE1-8EAF52AA6404.jpg

Leikkasin bataatin paksuiksi siivuiksi, esikeitin noin vartin kiehuvassa vedessä ja viimeistelin paistamalla pannulla voinokareen kera. Maustoin suolalla ja yrttimausteella.

Bataattien kera tarjolla oli jauhelihapihvejä, kuullotettua punasipulia, smetanaa, suolakurkkuja, tomaatteja ja aurinkokuivattuja tomaatteja. 

D1E2EDCB-91C4-4DFE-B322-D67757C8DF15.jpgB974503D-3161-4C9E-8E71-45F5641F0443.jpg

Tilauskakku kinuskikuorrutuksella:

F3DBF312-269B-4A52-9D47-73EE76C1808F.jpg

Pursotin sulaa suklaata kierteiksi leivinpaperin päälle ja annoin kovettua jääkaapissa. Koristeet onnistuivat!

48383023-72E4-4C3B-AE08-018800597D4C.jpg

Kinuskikuorrutteen pinnalle pursotin sulatetusta valkosuklaasta viivoja, jotka vetelin tikulla edestakaisin kuvioiksi. Idea tuli aleksanterinleivoksista:

8D572BF3-55A4-48E3-A05C-ACC7C323D86B.jpgC8634218-082F-47ED-AF48-BAF57524A69A.jpg

7FDD80AD-9C62-4696-8542-408C8C22D4ED.jpg