SUOLAINEN PIIRAKKA kahdella tavalla
Pohja:
250g vehnäjauhoja
2rkl mannasuurimoita
200g pehmeää voita
2 keltuaista
tilkka vettä
-Sekoita aineet, esipaista pohjaa hetki 220 asteessa.
SAVUPOROTÄYTE
Ruskistettuja savusuikaleita ja pekonia
Savuporoleikkelettä
Tomaattia
1 prk creme fraichea
suolaa
yrttimaustetta
rosmariinia
muna
loraus kermaa
juustoraastetta (mozzarella)
-Laita ruskistetut pekonit ja savusuikaleet piirakkapohjan päälle. Tee sitten creme fraichesta, munasta, kermasta ja mausteista seos jonka kumoat täytteiden päälle vuokaan. asettele pinnalle savuporoleikkeleet ja tomaatit. Laita pinnalle juustoraastetta.
-Paista 220 asteessa 15-20 min.
KANTTARELLITÄYTE
Sipuli
Kanttarelleja (säilyke/vakuumipakkaus)
suolaa
pippurimaustetta (pippuriseos)
2 munaa
1 prk creme fraichea
tilkka kermaa
juustoraastetta (mozzarella)
-Ruskista sipulit ja kanttarellit kevyesti. Laita ne piiraspohjan päälle vuokaan.
-Sekoita muut aineet creme fraichen kanssa ja kaada täytteen päälle vuokaan. Laita pinnalle juustoraastetta ja paista 220 asteessa 15-20min.
Sirkkavillitys on kai innostanut minut kokeilemaan; ostin valmispihvejä, joissa on sirkkajauhetta:
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.