Limen ja sitrushedelmien leikkaamisessa huomasin kätevän niksin; leikkaa hedelmä halki viistoon, jolloin mehu on helpompi pusertaa siitä ulos!

5B85CB07-23B8-4C35-A1A6-70F48582BBB0.jpg

Itse piirakkaan tarvitset vain kolme ainetta, ohje täältä:

https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005649341.html

EAEE7FD8-16B3-43B1-A270-BCEFDBE6D552.jpg0E09318C-25F4-4D5F-9D6B-B17BD902620A.jpg4D593809-E716-4AAA-BF0D-16D9F6C399F8.jpg002A73FF-5E1D-4C0E-A6D8-91B854DBB113.jpg

Muista leikata viistosti!

96764F45-E8B1-47FF-8759-A7442A396CB2.jpg

Halloumisalaattini on Fresh´n kana-caesar-valmissalaatti, johon paistoin halloumia tekemään salaatista ruokaisamman.

042F03AE-D1F7-490A-9150-D58C7FEBBD60.jpg6E60345B-6B06-420B-B0E7-25E75D32CAB2.jpg

Feta-pinaattipaistokseeni käytin valmista suolaisen piirakan pohjataikinaa, jota esipaistoin muutaman minuutin. Pohjan päälle laitoin pakastepinaattia, fetakuutioita, tomaattia ja mausteita. Päälle vielä munamaito kermatilkalla ja suolalla höystettynä, ja uuniin pariksi kymmeneksi minuutiksi. 220 asteessa tuli hyvä.

6BCDE13D-3EC1-4C7D-80A1-89C7FE5904F3.jpg993E8766-7711-40F4-B7F5-B4330B54CFB8.jpg