Limen ja sitrushedelmien leikkaamisessa huomasin kätevän niksin; leikkaa hedelmä halki viistoon, jolloin mehu on helpompi pusertaa siitä ulos!
Itse piirakkaan tarvitset vain kolme ainetta, ohje täältä:
https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista/art-2000005649341.html
Muista leikata viistosti!
Halloumisalaattini on Fresh´n kana-caesar-valmissalaatti, johon paistoin halloumia tekemään salaatista ruokaisamman.
Feta-pinaattipaistokseeni käytin valmista suolaisen piirakan pohjataikinaa, jota esipaistoin muutaman minuutin. Pohjan päälle laitoin pakastepinaattia, fetakuutioita, tomaattia ja mausteita. Päälle vielä munamaito kermatilkalla ja suolalla höystettynä, ja uuniin pariksi kymmeneksi minuutiksi. 220 asteessa tuli hyvä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.