40564BD3-8438-42F6-B31A-A7D6F1928A4D.jpg

Tällä kertaa ideana oli tehdä pizzoja, joissa pohja tomaattikastikkeen ja juustoseoksen kera paistetaan kypsäksi, ja täytteeksi käytetään raakoja, kylmiä tai valmiiksi kypsennettyjä aineksia. Pizzoista löytyy graavilohta, mozzarellaa, tomaattia, tuoretta kurkkua, nyhtöpossua (oli kyllä edelleen uunilämmintä), salaattia ja majoneesia. Tein myös perinteisiä jauhelihapizzoja kyllä, jokaiseen makuun jotakin!

C25DB63E-A697-4D44-AD17-78DED1E76D1E.jpg

En todellakaan ole oikea kokki, en edes elintarvikealalla. Hygieniapassi löytyy. Kiitos kaikista kommenteista, haluan kuitenkin tarkentaa, etten ole koskaan väittänyt olevani alan ammattilainen. Tämä on minulle iloa ja rentoutumista, tykkään loihtia erilaisia ruokia. Ja kyllä, joskus menee myös pilalle. Huvilakeittiö- ideani pohjaa kuitenkin siihen, että kaikki ovat vapaita suunnittelemaan ihania tarjottavia ja nauttimaan kokkailusta ilman suuria paineita. Amatöörihengessä, pilke silmäkulmassa ja rennosti kokeillen. Aina ei tarvitse onnistua, mutta kaikki voivat nauttia keittiöpuuhista ja hyvästä ruoasta kun asenne on vapauttava! Huvilakeittiö on rentoa ruoanlaittoa ja soveltamista, vaikka olisi sitten kyse valmispizzan tuunaamisesta. Iloa ja herkkuja, ihmiset! 

F0B8BD85-FE7E-464D-88C3-0FF883A2B1ED.jpgE0CEC6E2-0376-4CA6-9034-08ED66696A6C.jpg3EFFD556-EAA1-45AF-97B4-E321E7E35A20.jpg1CDF937E-F19E-497C-8B00-913FA6A5F357.jpg4389551F-BF97-4E2F-912D-0BE55B948648.jpg4AD0C439-6D70-42FB-960E-CF32F79D171B.jpgEC4E6823-B607-4C0F-B133-E4A52F7309A4.jpg329F5C7B-0694-437F-88EA-F073F2B84585.jpg