Aamiaisella aloitan:
Tässä sitten yksi jälkiruoka: munkki, jonka päällä pikkumunkki, joiden päällä smetanaa ja mustaherukkahilloa.
Luulin syöväni mm. suolakurkkua - pikkelöidyt kasvikset kyseessä, mukana myös vesimelonia!
Plattern:
Villieläimiä suojeltiin osin vapaaehtoistyönäkin kasvatuskeskuksissa:
Bernik tank:
Ja jälleen yksi aamupala: perunamuusia, pekonia, kananmunaa, sipulirouhetta, sinappia ja tomaattia - kaikki tarjottiin kylminä.
Porkkanakakku: (ja oli muuten hyvää!)
"Polenta on polenta": maissikakkuja, pekonia, munaa ja smetanaa.
Jälkiruoka:
Romanttisesti paikalliset hevoskärryillä. Harmi etten saanut kuvaa kuin bussin ikkunasta.
Corvinin linnake:
Kahvilla maalattu:
Vanhoja kiesejä paljon:
Gypsy castle: (joillakin alueilla näitä paljon - todella koristeelliset katto- ja räystäspellitykset!)
Tarjolla maissimuusia, suolakurkkuja ja -paprikoita, sienimuhennosta, kanankoipia ja lihakastiketta:
Paikallinen tiedekeskus ja matkamuistomyymälä:
Muinainen kivipaasirakennelma:
Hapankaalia, possua ja paistikasperunoita:
Kouluruoka Romanian suomalaisessa koulussa:
Kaupunkiasumista. Myös kukko kiekui aivan keskustassa aamuvarhaisella:
Jälleen yksi (kylmänä tarjottu) aamiainen: (meikäläinen kyllä eläisi näillä mainiosti, vaikka reisiin ehkä tarttuu...)
Perinnetanssiesitys!: (Aivan upeita, rohkeita nuoria!)
Alkupalaa:
Projektin kakku:
Keitto kasviksilla, nuudelilla ja "kikkareella":
Pääruoka:
Draculan linna:
Ja aamupalaa...
Kalaruoka:
Omenastruudelia jälkiruokana:
Clay castle:
Kouluhommia:
The Black Church:
Kaalia ja kanaa:
Vähän niinkuin juustokakkujälkkäri:
Draculan syntymäkaupungin kellotapuli ja maisemaa:
Ihana lihakeitto, nam!
Polentaa ja kaalikääryleitä, nam!
Vähän niinkuin juustokakku jälkkärinä vol 2.
Brasov:
Sipsejä ja ribsejä:
Riekkoa ja perunaa taikinakuoressa:
Täydellinen suklaaleivosjälkiruoka:
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.