WP_20170414_10_57_07_Pro_%282%29%5B1%5D.

WP_20170414_12_24_08_Pro_%282%29%5B1%5D.

Key lime- juustokakku:

200g kaurakeksejä

100g voita

4 liivatelehteä

145g valkosuklaata

1 prk mascarponejuustoa

200g maustamatonta tuorejuustoa

1 prk kondensoitua maitoa

2 limettiä (toinen koristeluun)

2dl kuohukermaa

karkkeja

WP_20170414_10_57_10_Pro_%282%29%5B1%5D.

Murskaa kaurakeksit ja sekoita niiden joukkoon sulatettu voi. Painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Laita liivatteet kylmään veteen. Sulata suklaa varovasti. Sekoita keskenään tuorejuusto, mascarpone ja kondensoitu maito. Lisää sitten sulatettu suklaa. Kuumenna yhden limetin mehu ja sekoita puristellut liivatelehdet siihen. Lisää mehuseos ohuena nauhana tuorejuustoseokseen ja sekoita koko ajan.

Kaada täyte pohjan päälle vuokaan ja anna kakun hyytyä muutama tunti (tai yön yli). Koristele kermavaahdolla, jäljelle jääneellä toisella limetillä ja karkeilla!

WP_20170414_10_56_53_Pro_%282%29%5B1%5D.

WP_20170413_16_54_33_Pro_%282%29%5B1%5D.WP_20170414_10_57_20_Pro_%282%29%5B1%5D.

Hyvää pääsiäistä!

WP_20170414_12_24_23_Pro_%282%29%5B1%5D.