Key lime- juustokakku:
200g kaurakeksejä
100g voita
4 liivatelehteä
145g valkosuklaata
1 prk mascarponejuustoa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk kondensoitua maitoa
2 limettiä (toinen koristeluun)
2dl kuohukermaa
karkkeja
Murskaa kaurakeksit ja sekoita niiden joukkoon sulatettu voi. Painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle.
Laita liivatteet kylmään veteen. Sulata suklaa varovasti. Sekoita keskenään tuorejuusto, mascarpone ja kondensoitu maito. Lisää sitten sulatettu suklaa. Kuumenna yhden limetin mehu ja sekoita puristellut liivatelehdet siihen. Lisää mehuseos ohuena nauhana tuorejuustoseokseen ja sekoita koko ajan.
Kaada täyte pohjan päälle vuokaan ja anna kakun hyytyä muutama tunti (tai yön yli). Koristele kermavaahdolla, jäljelle jääneellä toisella limetillä ja karkeilla!
Hyvää pääsiäistä!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.