66271FBB-9B4D-4F71-9E04-2EA01A123B0B.jpg

Syksyinen kattaus syntyi tällä kertaa hyvin yksinkertaisista elementeistä. Parasta oli viettää aikaa lapseni rakkaan kummitädin kanssa. Kuvassa kolmannela lautasella ei ole ruokaa - lapseni ei halunnut samaa kuin me aikuiset; hän sai rakastamaansa mikrokalakeittoa! Hih hah...!  Onneksi sentään jälkiruoka oli neidillekin mieluinen.

98E478D2-0AAE-4F2B-997B-EC3901D70CFC.jpg745F0CF5-C59C-4D1B-84B4-C4ADD9803D6B.jpg978CEFA2-46B1-4B03-9362-D50C4B80A2D5.jpgB69DC313-D657-4A1A-8304-282FE8037188.jpg

Tarjoilut olivat gluteenittomia. Sekä kolmioleivissä että jälkiruuassa on käytetty gluteenitonta vuokaleipää. Pääruualla leivän välissä oli ketsuppia, mausteita, cheddarjuustoa ja tomaattia. Jälkiruuaksi paistoin leipiä voissa, kaadoin lautaselle vaniljakastiketta ja koristelin pähkinärouheella, kinuskikastikkeella, nonparelleilla (myös jotkut niistä sisältävät vehnää!!) ja tomusokerilla.

290A0994-BB21-4E1B-89F8-33982ED1F3EB.jpgD39B5982-5C80-439C-906A-3E25098490C1.jpg

Tarjoilut oli helppo valmistaa. Keittiöni on melko pieni, halusin säästää aikaa, ja tärkeintä oli keskustella ja viettää aikaa yhdessä!