Tässä tulee nyt monta ruoka-aiheista päivitystä peräkkäin.... Tulossa on myös kirjayllätys ja kuvia viimeisimmistä muotikuvauksistani.

Mutta nyt siis omia kokkauksiani, joissa monesti on ollut mukana kulinaristilapseni.



Lapseni halusi maistaa kieltä! Sen keittäminen ja kuoriminen vaativat minulta melkoisia ponnisteluja, mutta tässä se on: naudan kieltä salaattipedillä :-)



Tarte flambé, ja vieressä parsaa bearnaisekastikkeella, hummeria leivällä ja paistettua pekonia.




Alkumaljat pitahaya-koristein, kampasimpukkasalaattia, Hilma-hummeri joutumassa pääsiäismenyseen ja "lehikäisleivos".



Pravuurini ovat erilaiset keitot leipäkuoressa. Pääsiäisen jälkiruoka, ja viimeinen kuva muistaakseni vappulounaasta vuodelta x.





Olen myös harjoitellut liekittämistä. Olen kokeillut liekittää naudanlihaa, lettuja ja banaania ainakin. Nämä kuvat ovat lainattuja - omista kokeiluista en ole vielä ehtinyt ottaa kuvaa, vaikka ruoka muutaman hetken pöydässäkin vielä liekehtii. Suosittelen kokeilemaan., se on jännää!