kokki1.jpg

SIENIPIZZA:

Pizzapohjan (lämmintä vettä, loraus öljyä, suolaa, ripaus sokeria, vehnäjauhoja ja kuivahiivaa) päälle laitoin ensin ketsuppia, sitten ruskistetut sipulit, jauhelihat ja sienet. Päälle tomaatit, pizzamauste ja juustoraastetta. Paistoin 235 asteessa vartin verran.

Kokki4.jpg

OMENA-RAPARPERIKIISSELI:

Keitin ensin kuoritut ja pilkotut raparperit sokerilla höystetyssä vedessä. Keittämisen loppuvaiheessa lisäsin omenalohkot. Laitoin vielä appelsiinimehutiivistettä, ja lisäsin myös vettä. Sitten sekoitin ruokalusikallisen perunajauhoja pieneen määrään kylmää vettä, ja kaadoin suuruksen kiisseliin samalla sekoittaen (litraan nestettä/valmista kiisseliä tulee noin ruokalusikallinen perunajauhoa). Annoin jäähtyä ja tarjosin vaniljakastikkeen kera.

Kokki3.jpg

VANILJAKIISSELI:

Toisena päivänä löysin kaapista valmiin vaniljakiisselin annosainekset (kuiva-aineet), ja sekoitin niihin vain maidon. Helppoa! Koristelin kiiweillä ja toffeenpaloilla.

Kokki2.jpg