Kuvamuistoja...
Kahvia ja pullaa, humputtelua tyttöjen kesken Tampereella.
Leipomuksia ja korukorjausta - neidin rikki menneet helmet saivat kelpo korjauksen ja seurakseen uuden rannekorun Ihan itse- putiikin antimilla.
Yläkuvan marenki kuppikakkujen päälle syntyy helposti; vatkaa yhtä monta desilitraa sokeria kuin montako valkuaista. Vaahdosta pitää tulla kovaa; laita esipaistettujen muffinssien päälle ja paista 180 asteessa kunnes marenki saa vähän väriä.
Alakuvan lakritsajuustokakku:
Pohja:
Frozen-muroja, sulatettua valkosuklaata ja loraus voisulaa sekä tomusokeria sen verran, että koostumus hyvä.
Täyte:
2dl kermaa vaahdoksi vatkattuna, yksi purkki rahkaa ja yksi purkki lakritsarahkaa, hieman sokeria ja vaniljasokeria. Nämä sekaisin ja sitten varovasti vatkaten mukaan vielä (ensin kylmässä vedessä liotetut, pehmenneet) kolme liivatelehteä kuumaan mehutilkkaan liuotettuina. Anna jähmettyä ennen lakritsakiilteellä päällystämistä.
Lakritsakiille:
2dl lakritsakastiketta (Rainbow), johon lisätään 3 liivatelehteä kuumaan vesitilkkaan liuotettuina.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.