Aamu4.jpgAamu3.jpg

Viikkoon on mahtunut tuliaisia, kauniita aamuja, merituulta ja herkuttelua. 

Aamu1.jpgAamu2.jpgAamu5.jpg

Kokeilin lohkoperunoiden valmistusta uudella tavalla: keitin perunoita kiehuvassa vedessä paistinpannulla. Kun vesi oli haihtunut ja perunat puolikypsiä, lisäsin pannulle voita ja paistoin perunat rapeiksi. Lopuksi heittelin mukaan mausteita (muistaakseni ainakin suolaa, valkosipulijauhetta ja paprikajauhetta).

Aamu7.jpg

Paneroidut possunpihvit: Ensin nuijin pihvit ohuiksi ja annoin maustua maustekastikkeessa (tein dippikastikepusseista jotka olivat jääneet pyörimään jääkaappiin), sitten kastoin kananmunaan, ja lopuksi pyörittelin paneerissa (korppujauhoja, murskattuja riisimuroja, suolaa, grillimaustetta). Paistoin pannulla voin kera, ja lisukkeeksi sopivat esim. lohkoperunat ja sienikastike.

Aamu6.jpg

Jos perheessä kaikki eivät syö lihaa, lohipihvit syntyvät seuraavasta seoksesta: murskattua kypsää kirjolohta (jäi eilisestä uunikalasta), pari munaa, korppujauhoja, loraus kermaa, mausteita. Paista rapeiksi.

WP_20161018_16_58_50_Pro%5B1%5D.jpgWP_20161018_16_58_37_Pro%5B1%5D.jpg