Pöö....

WP_20151024_17_23_13_Pro_%282%29%5B1%5D.

Karjalanpiirakat.

Vettä, suolaa, ruisjauhoja ja vehnäjauhoja.

Kauli (pulikalla) soikeiksi, täytä riisipuurolla, rypytä ja paista 275 muutama minuutti.

Munavoita päälle. NAM!

WP_20151017_18_46_19_Pro%5B1%5D.jpgWP_20151017_18_46_59_Pro%5B1%5D.jpg

Hu-huuu....

WP_20151024_16_03_32_Pro_%283%29_%28%29%WP_20151024_16_05_52_Pro_%284%29_%28%29%

Kyllä siitä hyvä tulee kun sen maalaa.... NOUP!

WP_20151018_13_45_34_Pro%5B1%5D.jpgWP_20151018_13_45_46_Pro%5B1%5D.jpg

Kukkuluuruu:

WP_20151024_16_06_27_Pro_%283%29_%28%29%

WP_20151024_17_24_32_Pro_%282%29%5B1%5D.WP_20151024_17_23_57_Pro_%282%29%5B1%5D.

WP_20151024_17_23_57_Pro%5B1%5D.jpg

Muikeana....

WP_20151024_16_02_20_Pro_%283%29_%28%29%WP_20151024_16_05_52_Pro_%287%29_%28%29_

WP_20151024_17_23_23_Pro_%282%29%5B1%5D.

Hmmmm.....

WP_20151024_17_28_16_Pro_%283%29%5B1%5D.

Vettä ja pimeyttä :-)

WP_20151025_18_09_47_Pro%5B1%5D.jpg

WP_20151025_18_11_02_Pro%5B1%5D.jpg

Viheltäen menee:

WP_20151024_17_24_09_Pro_%282%29%5B1%5D.