Tee helppo rekkaviineri näin: käännä voitaikinalevyn reunat keskelle, laita päälle paistonkestävää hilloa ja voitele kananmunalla. Voit ripotella päälle vielä raesokeria. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes on paistos on oikean värinen. Kun viineri on hieman jäähtynyt, voit koristella sen sulatetulla valkosuklaalla.

25AD0504-DDDF-4E85-84F4-0939A1D4DCCE.jpg8D49FC71-987D-4230-BEF9-4173E8FF98E5.jpgCBA3AD64-8817-40C3-8A5E-19B040C39575.jpg

Kanaa uunissä höysteillä:

C6D5B617-D1CD-45F2-BB88-47542C150F31.jpg

Kermainen kanapata rucolalla ja parmesanilla:

7D383CD2-C1D8-43BC-BC54-E351648E6FB1.jpg

Täytetty tomaatti ja hunajamaissi (viikonlopun paremman aterian alkupala):

6488B080-752D-447C-B980-3A0F1F2389C1.jpg

Bataattiranskalaiset granaattiomenalla, rucolalla ja parmesanilla höystettynä:

686A9A9F-1C4E-4862-A3A0-766528E61CCA.jpg

Possunpihvi sienillä ja tsatsikilla:

5F9935FF-E6AC-4D68-9646-B9D74E01AFB7.jpg

Tiramisu, johon käytin Digestive-keksejä koska luulin että kaapissa on savoyardkeksejä, mutta olin väärässä. Pohjalla hieman aprikoosihilloa piristyksenä (ja koska sitä jäi rekkaviinereistä):

D817648F-2124-4405-8B27-3073D98566FC.jpg