Tee helppo rekkaviineri näin: käännä voitaikinalevyn reunat keskelle, laita päälle paistonkestävää hilloa ja voitele kananmunalla. Voit ripotella päälle vielä raesokeria. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes on paistos on oikean värinen. Kun viineri on hieman jäähtynyt, voit koristella sen sulatetulla valkosuklaalla.
Kanaa uunissä höysteillä:
Kermainen kanapata rucolalla ja parmesanilla:
Täytetty tomaatti ja hunajamaissi (viikonlopun paremman aterian alkupala):
Bataattiranskalaiset granaattiomenalla, rucolalla ja parmesanilla höystettynä:
Possunpihvi sienillä ja tsatsikilla:
Tiramisu, johon käytin Digestive-keksejä koska luulin että kaapissa on savoyardkeksejä, mutta olin väärässä. Pohjalla hieman aprikoosihilloa piristyksenä (ja koska sitä jäi rekkaviinereistä):
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.