WP_20160911_18_44_37_Pro%5B1%5D.jpg

POHJA:

300g pehmeää voita, ripaus suolaa, 3rkl mannasuurimoita, 3 keltuaista, 3rkl vettä ja n. 500g vehnäjauhoja.

Nypi voi ja jauhot tasaiseksi massaksi, lisää suola, keltuaiset ja vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina leivinpaperin päälle vuokaan kylmällä vedellä kostutetuin sormin. Paista pohjaa 200 asteessa 10-15 minuuttia.

TÄYTE:

3dl kanttarelleja, sipuli, 3 munaa, 150g parsakaalinnuppuja (pakaste), juustoraastetta, 2dl kermaa, pippurisekoitusta, suolaa ja 2dl creme fraichea.

Ruskista kanttarellit (tai esim pari purkillista sekasieniä säilykkeenä) ja pilkottu sipuli.Laita sienet, sipulit ja parsat esipaistetun pohjan päälle. Tee kermasta, ranskankermasta, keltuaisista ja mausteista seos, lisää suolaa maun mukaan, ja kaada seos piirakan päälle. Lisää vielä pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia.

WP_20160911_18_44_26_Pro%5B1%5D.jpgWP_20160911_18_44_18_Pro%5B1%5D.jpg