3AD28236-54EA-40EB-83FD-1129C2B750D2.jpg41242D87-1D5D-4E46-A049-CEC00D432998.jpg59E27CCF-2783-427C-80E9-2D1BC54EEFC0.jpgF5B8293B-5258-42EA-B84F-C1121D975A16.jpg754C476D-AC7F-4350-BDEC-294B039DFD65.jpgF1C5DAA6-8545-4F7C-A893-7CD68D01EEF9.jpg

Parhaat juustoviinerit syntyvät lehtitaikinasta ja pizzajuustosta; sitä laitetaan sekä viinereiden sisälle että ripotellen päälle. Paistoin 220 asteessa kunnes rakenne sellainen, etteivät lässähdä.

6829FE77-1567-4E4F-A688-58C0841068B1.jpg124E66C0-9918-4BEE-9300-8626F2C3A166.jpgE6C32299-D8C7-4719-B84E-575C81CF7DFD.jpg8CA51320-9F81-4C7D-8145-7CBCF4BB84E9.jpg36E60851-9B1C-4BE9-8C0D-23231F6DEF88.jpg92A44070-DD45-4EE2-9317-C92D500FA248.jpg