parsapiiras.jpgparsapiiras2.jpg

 

TARVITSET:

1 paketti valmista suolaisen piirakan (ruis-)taikinaa.

Vihreää tankoparsaa, tuoretta pinaattia, kevätsipulia, tuoretta tilliä, 200g kylmäsavulohta, kananmuna, kermaa, 2dl ranskankermaa, suolaa, pippuriseosta ja juustoraastetta.

OHJE:

Anna piirakkataikinan sulaa (jos pakaste). Painele taikina voideltuun vuokaan. Käytä parsat ja kevätsipulit voissa kuumalla pannulla. Sekoita sitten silputtu pinaatti, tilliä, paloiteltu kylmäsavulohi, muna, kerma, ranskankerma, juustoraaste ja mausteet. Kaada seos piirakkataikinapohjan päälle. Laita pinnalle parsa-kevätsipuliseos.

Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Tarjoa esim. salaattien kera!