Tosi helpot ja rapeat juustosarvet:

WP_20150923_17_47_35_Pro%5B1%5D.jpg

Tee lehtitaikinasta neliöitä ja laita täytteeksi pizzajuustoa, emmentalia tms.

WP_20150923_17_25_24_Pro%5B1%5D.jpg

Taittele kaksinkerroin kolmioiksi ja painele reunat kiinni huolellisesti. Laita myös päälle hieman juustoraastetta.

WP_20150923_17_35_04_Pro%5B1%5D.jpg

(Voitele halutessasi.) Paista 225 asteessa kunnes saavat väriä; noin vartin verran.

WP_20150923_17_45_42_Pro%5B1%5D.jpg

Välillä iskee innostus geokätköihin! Pitkästä aikaa yksi purkki löydetty.

WP_20150923_10_02_48_Pro%5B1%5D.jpg

WP_20150923_10_02_45_Pro%5B1%5D.jpg