Löysin Hesarista kivoja pizzaohjeita, ja päätin tehdä Liuskaluodon Skifferin tyylisiä pizzoja kotona.

WP_20150707_18_37_45_Pro%5B1%5D.jpg

Pohja normaali pizzapohja durumjauhoilla.

WP_20150707_16_27_41_Pro%5B1%5D.jpgPicMonkey%20CollagePizza.jpg

Neljän juuston pizza: mozzarellaa, aurajuustoa, coudaa ja pecorianoa, sekä ilmakuivattuja tomaatteja.

Salamipizza: salamia, cheddaria ja coudaa.

- Molemmissa pizzoissa pizzamaustetta, tomaattikastiketta ja tuoretta basilikaa.

 

Uuni täysille, pelti lämpiämään uuniin ja sitten vasta pizzat paistumaan!

WP_20150707_18_24_50_Pro%5B1%5D.jpg

WP_20150707_18_36_36_Pro%5B1%5D.jpgWP_20150707_18_36_43_Pro%5B1%5D.jpg

WP_20150707_18_40_22_Pro%5B1%5D.jpg