Nämä herkut ovat päässeet monena vuotena unohtumaan, mutta nyt kuulaperinne jatkuu taas:
Tein myös itse Sekasoppa.vuodatus.net-blogin ohjeella Dajm-makeisia. Ensin dajm-massa kaulittiin leivinpaperien välissä, ja sitten kuorrutettiin suklaalla.
Ehdin myös hetken nauttia omasta ajasta ja lukea naistenlehtiä - yleensä luen muodista, katsastan ruokareseptejä ja tutkin matkustusaiheisia artikkeleita. Horoskooppeja en jaksa seurata säännöllisesti, mutta tulevan vuoden "Vuosihoroskooppi" kiinnosti!
Leivoin myös superhelppoa omenaista lehtitaikinakääröä Makeaa murmelin täydeltä-blogin ohjeella. Keitin omenalohkoja ensin sokerilla ja siirapilla maustetussa vedessä hieman pehmeiksi, ja lisäsin ohjeeseen omenoiden päälle appelsiinituorejuustoa ennen kääröksi taittelua.
Joulupöydän kakku, jonka täytteessä maistuu luumuhillo, ruisjugurtti, kermavaahto ja rahka. Päällä glögihyydytys.
Sain lahjaksi mm. uuden oloasun :-)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.