Alkupalassa yhdistyvät mausteinen leipä, poroleikkele, suolakurkku, smetana, punasipuli ja persilja.
Pääruokana paahtopaistia kermaisessa kastikkeessa, lanttu- ja perunalaatikosta pursitetut ruusukkeet, sekä rosollia raaka-aineiltaan muistuttavat uunijuurekset.
Jälkiruokana perinteinen appelsiiniriisi. Koristeet veriappelsiineista miedolla lämmöllä uunissa kuivattaen.
Joulukoristelua neidin makuun!
Minulla on kenties sekundatavaraa Pietarsaaren usko-toivo-rakkaus-valot. Kaksi lamppua pimahti heti ensimmäisellä käyttökerralla, ja sähköjohdot ovat väärän mittaiset niin, ettei valoja saa oikeaan järjestykseen (usko kirkkoa kohti, sitten toivo eli ankkuri....) No, mulla ei useimmiten mene ihan normikaavalla mikään!
Töihin oma lounas puuropäivänä:
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.