Tällä kertaa halusin kokeilla saanko aikaan rapeakuorisia, "palloksi" kohonneita pitaleipiä....
Ohje täältä:
http://www.myllynparas.fi/suomi/reseptit/paaruoat/tortillat__fajitakset__pitaleivat/pitaleivat/
Kaapissa ei ollut enää durumvehnäjauhoja pizzaperjantain jäljiltä, joten käytin vehnäjauhoja, noin puoli desiä maissitärkkelystä ja pari kourallista aamiaismuroja muserrettuna. Kohotus lämpimässä paikassa (kummassakin ohjeen vaiheista) on tärkeää!
Tällä kertaa täytteeksi tuli riisiä, kebablihaa, kurkkua, aurinkokuivattua tomaattia, salsaa ja cheddaria.
Viikonlopun rentoon menoon kuului myös mm. Cosmon laatulukuaikaa, vadelma-mascarpone-kierrepullien leipomista ja lohisalaattia.
Ja viikon ilmeet - tai virneet!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.