Tee helppo ja näyttävä pikapiiras vaikka viikonlopuksi tai yllätysvieraille!

POHJA:

Valmis Kotimaista- piirakkapohja (pakaste)

 

TÄYTE:

Kylmäsavulohta, kermaviiliä, loraus kermaa, kalamaustetta, tilliä, suolaa, punasipulia, tomaattiviipaleita ja juustoraastetta.

 

OHJE:

Esipaista sulatettua ja vuokaan kaulittua pohjaa 220 asteessa noin 10 minuuttia. Paloittele lohi ja sipuli, sekoita täytteen aineet ja mausteet. Kumoa täyte esipaistetun pohjan päälle. Jatka paistamista 220 asteessa 30-40 minuuttia. Anna mehevöityä hetki ennen tarjoamista.

7190E90D-09DA-4859-8523-349BFD3CD199.jpgBCF278BD-E1A7-4C6F-A278-EB3CEC5B4764.jpg