pikkukeittioennenmaalia%20009-normal.jpg

Tee pullataikina tavallisen maidon sijaan esim. Alpro Almond- mantelijuomaan, ja sekoita voisulaan mantelimassaa maun mukaan ennen voin lisäämistä taikinaan. Muista antaa taikinan kohota noin 30min.

pikkukeittioennenmaalia%20015-normal.jpg

Kauli taikina neliöiksi ja "hapsuta" reunat kuvan mukaan leivinpyörällä.. Valmista täyte: 70g pehmeää voita, loraus siirappia,70g maitorahkaa, puolisen desiä vaniljakreemijauhetta ja puoli desiä fariinisokeria SEKOITETAAN KESKENÄÄN.

pikkukeittioennenmaalia%20003-normal.jpg

Laita täyte neliöiden keskelle, lisää täytteen päälle nokare kinuskikastiketta ja Wiener nougat crush- seosta tms pähkinärouhetta.

pikkukeittioennenmaalia%20005-normal.jpgpikkukeittioennenmaalia%20006-normal.jpg

Taittele sivuhapsut vuoronperään keskelle. Viimeisen hapsun voi taittaa pullan alle, ettei se aukea uunissa.

pikkukeittioennenmaalia%20007-normal.jpg

Voitele kananmunalla. Paista 200 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Voit ripotella valmiiden pullien päälle tomusokeria tai tehdä tomusokerikuorrutetta.

pikkukeittioennenmaalia%20008-normal.jpg

pikkukeittioennenmaalia%20011-normal.jpg

pikkukeittioennenmaalia%20010-normal.jpg