Kokkauskokeiluja viikonlopulta:

Tuunattu Creme brulé:

l%C3%A4tty3.jpg

Salaatissa tärkeintä on kastike. Ja sitä pitää olla paljon :-) Viikonlopun ruuat tein pitkälti valmisruokia tuunaten - helppoa. Jää aikaa "vatulointiin".

l%C3%A4tty8.jpg

Ratatouille: (Lidlin valmis pakaste, mausteita ja mozzarellaa päälle! )

l%C3%A4tty6.jpgl%C3%A4tty4.jpg

Pariisinperunat:

l%C3%A4tty7.jpg

Pahoalisen pasta. (= tuorepastaa, paistettuja kanasuikaleita, ketsuppia, suolaa, paholaisenhilloa, ruskistettuja sieniä sipulin kera. Päälle juustolastuja:)

l%C3%A4tty5.jpg

Pannulla paistettuja valmislättyjä kinuskin kera:

l%C3%A4tty2.jpg

Olen huono aforismeissa. Ja oikeista asioista puhumisessa. Mutta löysin mestarillisesti fiiliksiin sopivia ajatelmia:

l%C3%A4tty9.jpgl%C3%A4tty10.jpg