Viikonloppuna tuli puuhailtua taas monenlaista. Kokeilin Mifua ruoanlaitossa, ompelin monta paitaa samalla kaavalla ja valmistuipa muutamat verhotkin. Mutta mikä parasta, sain viedä "vauvaterveisiä" !
Slaavilainen Mifu-pata:
Punainen paprika, valkosipulijauhetta, ripaus kardemummaa, tomaatteja, purjoa, vettä, ripaus sokeria, suolaa maun mukaan, mustapippuria, Mifu-suikaleita, sinihomejuustoa, kermaa ja smetanaa.
Ruskista Mifu-suikaleet, lisää pannulle purjosipulia, paprikaa ja lopuksi vielä tomaattilohkoja. Yhdistä sitten kaikki aineet kattilaan, laita nesteeksi vettä ja kermaa. Kiehauta ja hauduta hetki (smetanan laitoin vasta loppuvaiheessa).
Tein varmasti karsean virheen, kun laitoin keittoon myös ruskistamani ylimääräiset jauhelihat :-)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.