WP_20141202_019%5B1%5D.jpg

Todella maukasta ja kuitenkin melko helppoa arkiruokaa. Hieman uutta jujua tuttuihin raaka-aineisiin!

WP_20141202_008%5B1%5D.jpg

Ruskistin pekonia ja sipulia (pekonit ensin, sipulit sitten - jos haluaa pekoneihin rapeutta ilman että sipulit palavat). Sitten tein sveitsiläisen juustokeiton (valmispussi) kermaan ja muutama cheddarsiivu mukaan.

WP_20141202_007%5B1%5D.jpg

Ruskistin kanafileet ja laitoin loppuvaiheessa mukaan vähän kasvissuikaleita.

WP_20141202_010%5B1%5D.jpg

Laitoin uunivuokaan kanafileet kasvissuikaleineen, sitten lisäsin pekoni- ja sipuliseoksen, ja lopuksi kaadoin päälle juustokastikkeen (cheddarsiivut tekevät keitosta sakeamman, jolloin rakenne sopii kastikkeeksi).

WP_20141202_013%5B1%5D.jpg

WP_20141202_012%5B1%5D.jpg

WP_20141202_016%5B1%5D.jpg

Sitten hetkeksi 225-asteiseen uuniin.

WP_20141202_018%5B1%5D.jpg

Lisukkeeksi sopivat vaikkapa ristikkoperunat.

WP_20141202_005%5B1%5D.jpg

WP_20141202_020%5B1%5D.jpg

Nam!

WP_20141202_021%5B1%5D.jpg