Todella maukasta ja kuitenkin melko helppoa arkiruokaa. Hieman uutta jujua tuttuihin raaka-aineisiin!
Ruskistin pekonia ja sipulia (pekonit ensin, sipulit sitten - jos haluaa pekoneihin rapeutta ilman että sipulit palavat). Sitten tein sveitsiläisen juustokeiton (valmispussi) kermaan ja muutama cheddarsiivu mukaan.
Ruskistin kanafileet ja laitoin loppuvaiheessa mukaan vähän kasvissuikaleita.
Laitoin uunivuokaan kanafileet kasvissuikaleineen, sitten lisäsin pekoni- ja sipuliseoksen, ja lopuksi kaadoin päälle juustokastikkeen (cheddarsiivut tekevät keitosta sakeamman, jolloin rakenne sopii kastikkeeksi).
Sitten hetkeksi 225-asteiseen uuniin.
Lisukkeeksi sopivat vaikkapa ristikkoperunat.
Nam!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.