Nyt ehdin taas näitä päivittämään urakalla. Joskus elämässä vaan on niin kiire! Toivottavasti kuitenkin useimmiten olisi kiire tehdä niitä kaikkia ihania, kivoja juttuja joita haluaisi ehtiä kokeilemaan. Joskus on tietenkin myös kiire tehdä kaikki vaaditut, jopa taakaksi muodostuneet asiat. Noh, fiilistelemään ihania makuja, joita olen ehtinyt kokeilemaan!Hmmm, sushi...ei ihan mun juttu, mutta koska maailmankansalaislapseni halusi kokeilla, niin tottakai maistelimme! Ihan Ok.Kuubalainen hummerilounas ja jälkkäri, ja tietenkin Mojito ja Daquiri :-)


Muistaakseni Espanjassa: äyriäislettuja ja mustekalapaella....Italian syöminkejä: pienet pyöreät pallukat lautasella ovat suppleja, ja vipassa kuvassa maailman parasta tiramisua kahvin kera!


Hieman jännitti, että tuleeko ruikuli, kun Espanjassa ostimme katukioskista pita-annokset. Onneksi ei tullut! Espanjassa tuli syötyä myös maailman kovinta pizzaa. "Jyräpizza".


Italialainen ravintola Mamma Mia on yksi suosikkini maailmalla. Ei kovin erkoista, mutta takuuvarmaa maistuvaa italialaista pastaa, pizzaa jne. Vipassa kuvassa vielä tuota espanjassa vaikeasti vältettävää ilmakuivattua kinkkua, tällä kertaa sämpylän välissä.

Harmi kun en ruokakokemuksia kuvannut Pietarissa. No, siellä onnistuin lähes aina tilaamaan lättyjä, vaihteleveilla täytteillä. Juu, ei blinejä, vaan lättyjä.... Kotiintuomisiksi ostin tietenkin kaviaaria, mutta siitä en ehtinyt ottaa edes kuvaa - erään kerran ystävien kanssa ex-tempore iltaa istuessamme totesimme: "Hitsi, ei ole mitään syötävää. Paitsi venäläistä kaviaaria ja shampanjaa!" No, ei ihan huonot eväät :-)

Kaunasissa tilasin vahingossa kaikkien houkuttelevien ruokalajien joukosta lihakeittoa! Ruokasanaston opettelusta ennen matkaa voisi olla hyötyä....