WP_20160925_17_34_59_Pro_%282%29%5B1%5D.WP_20160925_16_21_17_Pro_%282%29%5B1%5D.

 

MINTTUBROWNIET:

200g tummaa suklaata (tai kuten tässä, 100g tummaa suklaata ja 4 isoa pätkistä á 36g)

150g voita

3 munaa

 3 tippaa piparminttuöljyä

3 dl sokeria

3 tl vanilliinisokeria

2,5 - 3 dl vehnäjauhoja

ripaus suolaa

Sulata suklaat ja voi. Jäähdytä hieman. Lisää sitten muut aineet, viimeisenä jauhot. Kaada taikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille. Paista 175 asteessa 20-30 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoa esim. kermavaahdon kera!

WP_20160925_17_31_29_Pro_%282%29%5B1%5D.WP_20160925_17_31_49_Pro_%282%29%5B1%5D.

WP_20160925_17_33_15_Pro_%282%29%5B1%5D.WP_20160925_17_35_08_Pro_%282%29%5B1%5D.