Empanadatäytteeksi ruskistin kebablihaa ja jauhelihaa, sekä laitoin mukaan erivärisiä paprikasuikaleita.

WP_20160307_16_46_30_Pro%5B1%5D.jpg

Kuoritaikina: 100g voita, 4,5dl vehnäjauhoja, 3dl maissijauhoja, 1,5tl leivinjauhetta (sekoita vehnäjauhoihin), 0,5tl suolaa, 1 muna ja 1prk (200g) ranskankermaa (itse laitoin sipsidipin jäämät). Sekoita muut aineet pehmeään rasvaan ja anna taikinan jähmettyä jääkaapissa puolisen tuntia.

WP_20160307_16_46_46_Pro%5B1%5D.jpg

Kauli taikina ja tee siitä leivinpyörällä neliöitä.Täytä jauheliha-kebab-paprikatäytteellä kolmioksi taittaen, painele reunat huolellisesti kiinni.

WP_20160307_17_29_22_Pro%5B1%5D.jpg

Voitele voisulalla (johon lisäsin hieman suolaa).

WP_20160307_17_42_06_Pro%5B1%5D.jpgWP_20160307_18_32_42_Pro%5B1%5D.jpg

Paista 200 asteessa noin vartin verran.

WP_20160307_17_56_22_Pro%5B1%5D.jpgWP_20160307_18_17_31_Pro%5B1%5D.jpg

Ostin seitifileitä pakastettuina (Lidl). Sulatin ne.

WP_20160307_16_32_38_Pro%5B1%5D.jpg

Sitten voitelin fileet voisulalla ja kierittelin korppujauho-kalamauste-suola-aamiaismuroseoksessa.

WP_20160307_17_55_27_Pro%5B1%5D.jpg

Paista 225 asteessa 20-30min.

WP_20160307_18_32_47_Pro%5B1%5D.jpg

Tarjoa kalafileet esim. tsatsikin kanssa. Lisänä salaattia ja lohkoperunoita.

WP_20160307_18_36_18_Pro%5B1%5D.jpg