Empanadatäytteeksi ruskistin kebablihaa ja jauhelihaa, sekä laitoin mukaan erivärisiä paprikasuikaleita.
Kuoritaikina: 100g voita, 4,5dl vehnäjauhoja, 3dl maissijauhoja, 1,5tl leivinjauhetta (sekoita vehnäjauhoihin), 0,5tl suolaa, 1 muna ja 1prk (200g) ranskankermaa (itse laitoin sipsidipin jäämät). Sekoita muut aineet pehmeään rasvaan ja anna taikinan jähmettyä jääkaapissa puolisen tuntia.
Kauli taikina ja tee siitä leivinpyörällä neliöitä.Täytä jauheliha-kebab-paprikatäytteellä kolmioksi taittaen, painele reunat huolellisesti kiinni.
Voitele voisulalla (johon lisäsin hieman suolaa).
Paista 200 asteessa noin vartin verran.
Ostin seitifileitä pakastettuina (Lidl). Sulatin ne.
Sitten voitelin fileet voisulalla ja kierittelin korppujauho-kalamauste-suola-aamiaismuroseoksessa.
Paista 225 asteessa 20-30min.
Tarjoa kalafileet esim. tsatsikin kanssa. Lisänä salaattia ja lohkoperunoita.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.