604D2FA7-3DBD-4F7B-8320-69FDBACDB5F8.jpg

Ratatouillepiirakka:

Laitoin valmiin suolaisen piirakkataikinan (pakaste) päälle siivuina eriväristä paprikaa, kesäkurpitsaa, tomaattia, sipulia, munakoisoa ja esikypsennettyä porkkanaa. Paistoin 200 asteessa noin 20 minuuttia. Sitten sekoitin pari kananmunaa, mausteita, suolaa ja kermaa, kaadoin paistoksen päälle ja ripottelin juustoraastetta pinnalle. Jatkoin paistamista vielä 15-20 minuuttia. Koristelin yrteillä hieman jäähtyneen piirakan.

D05B73CC-41E6-41C7-8F84-20723651D895.jpg71F6014B-DD16-4B47-8E1D-AFBF42A7A8D4.jpg58AA8A4D-D2C6-46FD-B0BA-19DE8885924F.jpgDD73FBDB-069A-4BA2-AF6D-77349E4938E0.jpgCB91BE13-F3B6-4D3C-B548-34E6CBC12C70.jpg

Tein kahden munan kakkupohjan, lisäsin taikinaan kaakaojauhetta. Sitten laitoin väleihin kaupan valmismousseja, jotka sekoitetaan maitoon. Lopuksi kuorrutin kakun voilla notkistetulla tummalla suklaalla, ja koristelin pienillä suklaakonvehdeilla.

4A9980FB-7FE5-4832-AD90-2FE360D39CDE.jpg