Näin EKP:n korkokokouksen kunniaksi vähän bisneshöpinää!

Nämä ovat vain minun ajatuksiani, en ole näissä asioissa mikään esimerkki tai neuvonantaja. Kuuntelen kyllä mielelläni teidän lukijoiden vinkkejä!

2015124316165.jpg

Kuva: Kauppalehti

SSAB on minulle holdausyhtiö; pitkällä aikavälillä toivon että yhtiö saavuttaa entisaikaista kurssiaan. Kannattaa ostaa jos jostakin syystä vielä laskisi alle kolmen euron uudestaan. A-sarjan osakkeella pienempi vaihto - ehtii usein reagoida kun näkee miten B-sarja nousee/laskee.

Comptel on ollut jatkuvalla kasvu-uralla, toivon kasvun yhä voimistuvan. "Isot pojatkin" ostivat tätä ;-) Seuraa jonkun verran Nokian kurssiliikkeitä.

Nordea Bank on mielestäni moniin Eurooppalaisiin pankkeihin verrattuna vakavarainen, vaikka kurssi saattaa muiden pankkien imussa lähteä laskuunkin; ainakin jos huhut pankkikriisistä toteutuvat. Vahva "Osta" jos kurssi laskee. Hyvä osingonmaksaja.

Outokumpu on ollut hyvä pelilappu, saa nähdä jatkuuko voimakas kurssiheilunta. Volatiili meno tarjoaa tilinteon paikkoja.

Nokia lienee hyvä valinta pitkään salkkuun, itselläni mm. kauan sitten ostettuja ylihintaisia lappuja....

Fortum vakavarainen firma, maksaa hyvin osinkoa. Voisi olla vielä nousuvaraakin. Tähän kaikki mitä irtoaa?!

Biohit jakaa mielipiteitä, olen holdannut jo pitkään. Jämähtänyt paikoilleen.

Etteplan vaihto melko pientä, mutta suunta ylöspäin tai yrityskaupat?

Metso tällä hetkellä shorttailut lisääntyneet, liekö se merkki osakkeen alamäen alkamisesta. Ostan, jos kurssi laskee.

YIT on ollut pitkään seurattavien listallani, mutta ei edelleenkään löydy salkustani. Venäjän kehitys liiketoiminnassa arveluttaa.

Restamax on mielenkiintoinen, seuraan.

Öljyn hinta on viime aikoina ollut vahva suunnannäyttäjä osakekursseissakin, olen sen vaikutuksia opiskellut ja ensimmäisenä aamulla tsekkaan raaka-aineiden kurssit.