Hyvää uutta vuotta!

PicMonkey%20CollageUV1.jpgWP_20151231_20_07_17_Pro%5B1%5D.jpgWP_20151231_20_07_48_Pro%20%282%29%5B1%5

WP_20151231_20_07_31_Pro%5B1%5D.jpgWP_20151231_20_07_26_Pro%5B1%5D.jpgPicMonkey%20CollageUV3.jpg

Lasten versio: mieleistä mätitahnaa ja kaviaaria kananmunan päälle...tiedän, vie makunautinnon, mutta on melko kelpo tapa totuttaa outojen palleroiden syöntiin!

WP_20151231_18_00_49_Pro%5B1%5D.jpg

Tietenkin tarjolla oli myös nakkeja, perunasalaattia, patonkia ja ranskalaisia! Juustotarjotin, suklaariisimuroleivoksia....

PicMonkey%20CollageUV2.jpg

Saaristolaisleivällä ohuesti levitettä, salaattia, kylmäsavukirjolohta, tilliä, pippuria, sitruunasta puristettua mehua ja kaviaaria.

WP_20151231_20_08_32_Pro%5B1%5D.jpg

Suklaariisimurot: 100g kookosrasvaa, 2dl tomusokeria, 3/4dl kaakaojauhetta, 1tl vaniljasokeria, 8dl riisimuroja.

Yhdistä muut aineet ja kaada joukkoon (kattilassa) sulatettu kookosrasva, sekoita tasaiseksi. Jaa seos leivosvuokiin ja anna jähmettyä pari tuntia jääkaapissa.

WP_20151231_18_12_52_Pro%5B1%5D.jpgWP_20151231_18_13_09_Pro%5B1%5D.jpg

WP_20151231_19_28_04_Pro%20%282%29%5B1%5