Noin vuoden takaa peräisin olevat ruokakuvat kameran uumenista... vaikkapa venetsialaisten viettoon ideaksi - ensi vuonna ;-)
Alkuruokana halloumisalaatti. Pääruokana kermainen härkäruukku uusilla perunoilla ja porkkana-bataattilohkoilla, sekä aurajuustopunajuurilla. Jälkiruokana suklaamousse.
Salaattipedillä kurkkua, mansikoita, luumua ja ruskistettua halloumijuustoa. Päällä olevaa (valmis-)kastiketta en muista enää tarkemmin.
Kermaiseen härkäruukkuun tuli höysteeksi ainakin paprikaa, sipulia ja pippurijuustoa.
Suklaamoussen tein kaupan valmiista moussejauheesta, koska se säilyttää kuohkeuden ja koostumuksensa vaikka sen valmistaisikin jo etukäteen. Yleensä höystän moussea siihen sekoitetulla suklaarouheella. Päällä sulatettuun valkosuklaaseen kastettuja mansikoita.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.