jadejajerenkakku2014%20003-normal.jpg

Viikonloppuna juhlittiin heti Espanjasta kotiutumisen jälkeen nuorimman pojan 9-vee synttäreitä. en ehtinyt oikein valmistella niitä, saati kysyä sankarin toivomuksia kakun suhteen. tein suklaamoussetäytteisen kakun (moussekin oli valmispakkaus, mihin lisättiin vain maito), ja ostin päälle valmiin kakkukuvan. Uutta oli, että kuvan päälle piti valmistaa kiille vedestä, sokerista, perunatärkkelyksestä ja sitruunamehusta. Ohjeen määrät olivat grammoina - minulla ei ollut minkäänlaista keittiövaakaa, joten summittaiseksi meni, mutta onnistui ihan ok.

jadejajerenkakku2014%20008-normal.jpgjadejajerenkakku2014%20010-normal.jpg

Tein suolapalaksi tarte flambeen, koska se on helppo ja nopea. Ohuen pitsapohjan päällä creme fraichea, savukinkkua, aurinkokuivattua tomaattia ja formaggiojuustoa. Paistetaan todella kuumassa, 275 astetta, kymmenisen minuuttia. Sitten vielä rucolaa päälle, ja vähän juustoa.

jadejajerenkakku2014%20012-normal.jpgjadejajerenkakku2014%20001-normal.jpg