WP_20160712_10_22_02_Pro%5B1%5D.jpgWP_20160712_11_45_28_Pro%5B1%5D.jpgbeach.jpgWP_20160712_10_20_44_Pro%5B1%5D.jpg

kes%C3%A4ruokaa.jpg

Täytetyt tomaatit: poista tomaateista sisus esim lusikalla, ja täytä ruskistetulla jauhelihalla (mausta!), paprikalla ja juustolla. Paista 225 asteessa n. 20min.

Uunilohi: Paista sitruunan mehulla ja kalamausteella maustettu lohi 225 asteessa n. 40min. Kuorruta hieman jäähtyneenä yrttituorejuustolla ja ruohosipulilla.

(Lidl´n valmiin perunasalaatin höystin pippuriseoksella, pilkotulla sipulilla ja ruohosipulilla.)

WP_20160712_19_51_45_Pro%5B1%5D.jpg

Aurajuustopaistos: Keitä ruusukaaleja ja porkkanoita suolalla, hunajalla ja yrttimausteella maustetussa vedessä niin, että ehtivät hetken kiehua. Kaada ne sitten voideltuun uunivuokaan punajuurilohkojen kera. Mausta vielä lisää; ainakin punajuurilohkojen päälle laitoin yrttimaustetta ja pippuriseosta. Ripottele pinnalle aurajuusto, ja paista 225 asteessa 30-40 minuuttia.

WP_20160712_20_03_07_Pro%5B1%5D.jpgWP_20160712_20_07_55_Pro%5B1%5D.jpg

Herkutteluhetkiä Suomen suvessa toivottelen Teille kaikille lukijoille!

WP_20160712_11_45_50_Pro%5B1%5D.jpgWP_20160712_10_21_57_Pro%5B1%5D.jpg