"Vaimo on orjatar, rakastajatar on kuningatar." Näin on joku viisas esi-isämme sanonut.

Sinkkuelämää- sarjassa puhuttiin Katie-girlistä. Katie-girls are the simple girl, easy girls ;-) Ja sitten on meitä toisenlaisia tyttöjä......

Mitä sitten sisältää rakkaus? Mikä on tyytymistä, mikä on parempaa kuin ansaitset?
Keskinkertaisille ihmisille parinmuodostus on helpompaa, koska sellaisia ihmisiä on eniten. Toisaalta, jos ihmisellä ei ole paljon varaa valita, on helppo tulla onnelliseksi kun saa edes jonkun! Win-win-tilanne: kaksi samantasoista tyyppiä löytävät toisensa. Tähän liittyivät aikanaan myös säätyjen välisten avioliittojen estämispyrkimykset? Ihannetilanne lienee, että aviopuolisot ovat mahdollisimman yhdenvertaiset.

Tietenkin parisuhdemarkkinoilla on kyse myös oman markkina-arvon määrittämisestä. Eli mikä on paras mahdollinen taso, minkä kukin voi saavuttaa.

Ja sitten ovat kaltaiseni höppänät, jotka haluavat edelleen uskoa siihen kutkuttavaan tunteeseen, jolla ei ole järjen kanssa mitään tekemistä! RAKKAUS! Aito, pyyteetön, enemmän kuin kukaan ansaitsisi...  Vähempään en tyydy, mieluummin olen ilman! Mutta ainakin nyt nautin siitä mitä minulla on - ja syön oman kullan ylläriksi minulle ostamia "jöötipullia" !

Terveisin Not-A-Katie-Girl ....   ;-)