Huvilakeittiön kalakeitto:
500g kalaa kuutioina (lohta ja seitä)
nokare voita (kalapalojen paistamiseen)
kalamaustetta
suolaa
5 porkkanaa
6 isoa perunaa
2 kasvisliemikuutiota
250g sulatejuustoa (Koskenlaskija voimakas)
ripaus mustapippuria
tuoretta tilliä silputtuna
Laita kattilaan kiehumaan noin 2 litraa vettä. Ruskista voissa omissa paistinpannuissaan lohi- ja seikuutiot. Laita lohikuutioihin ripaus suolaa, seikuutioihin kalamaustetta. Laita kiehuvaan veteen ensin kuoritut ja pilkotut perunat, sitten kuoritut ja kiekoiksi viipaloidut porkkanat. Lisää ripaus suolaa ja mustapippuria. Lisää sitten kasvisliemikuutiot. Kun perunat ja porkkanat ovat lähestulkoon keittyneet, lisää keiton joukkoon sulatejuusto. Sekoita. Kun sulatejuusto on kokonaan sulanut, lisää kalapalat. Keitä vielä hetki, ja lisää lopuksi pinnalle tuoretta tilliä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.