Roopeilu tarkoittaa minulle samaa kuin nuukuus, saituus, itaruus jne - välillä äärimmäisyyksiin vietynä. Roopeilu ei ole pakon sanelemaa köyhyyttä ja kärvistelyä, vaan pihiyttä asioissa joihin olisi hyvin varaa. "Rikkaiden ryysyilyä". 

roopeilua%20003-normal.jpg

Otan raha-asiat vakavasti, ja yleensä silloin kun ei olisi ylimääräistä rahaa, suurimmat mieliteot iskevät! Sitten kun rahaa vapautuu, en malta ostaa mitään. Roope Ankka-syndrooma?

Ostan joskus päiväysvanhoja tuotteita...

roopeilua%20005-normal.jpg

Nämä lenkkarit olen ostanut joskus lukiossa...ja käytän niitä edelleen sekä sisä- että ulkoliikunnassa. Välillä ne olivat lainassakin, mutta palautuivat minulle taas. Ihmeen hyväkuntoisina ovat pysyneet - olen jopa Vantaajoessa näillä uinut... Kaikenmaailman muotilenkkarit ovat teineille, joilla on näytöntarve ja sipsimaha :-)

roopeilua%20006-normal.jpg

Vauvantarvikkeissa olemme säästäneet, koska mitään ei ole tarvinnut ostaa. Noh, vanhat ja resuiset...sitterissä kangas repsottaa alapuolelta.

roopeilua%20007-normal.jpg

Ompelen jonkun verran; kaikki kisapukuni ja esiintymisasuja tein itse.

salmiakkihame%20004%20kopio-normal.jpg

Seuraavaksi teen asun kevään ylioppilasjuhliin. Tässä luonnos:

roopeilua%20008-normal.jpg

Ei meillä ihan aina säästetä. Hemmottelemme perhettä herkuilla, ja usein syömme yhdessä "hienommin"; teen kolmen ruokalajin illallisen. Meillä on myös yleensä aina jotakin tarjottavaa ulkomaantuliaisina.

roopeilua%20001-normal.jpgroopeilua%20004-normal.jpg

Tänä iltana teen nyhtöpossuburgereita, postaan siitä myöhemmin! Lounaalle tein Euroshopperin alepyttipannua....