WP_20150703_17_18_11_Pro%5B1%5D.jpg

WP_20150703_16_47_48_Pro%5B1%5D.jpgWP_20150703_17_06_09_Pro%5B1%5D.jpgWP_20150703_16_47_56_Pro%5B1%5D.jpgWP_20150703_16_48_07_Pro%5B1%5D.jpgWP_20150703_16_48_17_Pro%5B1%5D.jpgWP_20150703_17_06_22_Pro%5B1%5D.jpgWP_20150703_16_57_15_Pro%5B1%5D.jpgWP_20150703_17_18_19_Pro%5B1%5D.jpg

 

Seuraavana päivänä teen ylijääneistä aineksista valmiita tortillakääröjä. Voitelen uunivuoan kevyesti, ladon rullat siihen ja lisään päälle cheddarjuustoa. Paistan uunissa (n. 200 astetta) kunnes tortillat saavat hieman väriä pintaan.

WP_20150704_11_30_54_Pro%5B1%5D.jpgWP_20150704_11_31_07_Pro%5B1%5D.jpgtortilla.jpg