PicMonkey%20CollageFoodie6a.jpg

Lauantain tarjottavat: sushialkupalat, täytetyt bataatit ja kirjolohta, jälkiruokana tiramisu.

PicMonkey%20CollageFoodie1.jpg

Susheissa teriyakikanaa ja kurkkua, koristeena avokadoa. Rullasin sushit kelmun avulla oikeiden työvälineiden puutteessa.

PicMonkey%20CollageFoodie3.jpgWP_20160130_18_04_44_Pro%5B1%5D.jpgWP_20160130_18_28_16_Pro%5B1%5D.jpg

Bataattiranskalaisiin en ole vielä löytänyt täydellistä ohjetta....rapeus ei vastannut odotuksiani. Kirjolohen päällä vaihteeksi appelsiinia, oliiveja ja tomaattia mausteiden kera.

PicMonkey%20CollageFoodie4.jpg

Koverrettujen bataattien täytteenä bataattiin sekoitettua ruskistettua pekonia ja pizzajuustoa, mausteina suolaa, pippuria ja yrttimaustetta.

PicMonkey%20CollageFoodie5.jpg

WP_20160130_19_11_53_Pro%5B1%5D.jpg

Tiramisu: Laitoin vuokaan kerroksittain savoiardikeksejä kahvi-baileysseoksessa kostutettuina, mascarponerahkaseosta vaniljalla maustettuna sekä kermavaahtoa sokerilla höystettynä. Päälle kaakaojauhetta.

PicMonkey%20CollageFoodie2.jpgWP_20160130_13_06_55_Pro%5B1%5D.jpg