Lauantain tarjottavat: sushialkupalat, täytetyt bataatit ja kirjolohta, jälkiruokana tiramisu.
Susheissa teriyakikanaa ja kurkkua, koristeena avokadoa. Rullasin sushit kelmun avulla oikeiden työvälineiden puutteessa.
Bataattiranskalaisiin en ole vielä löytänyt täydellistä ohjetta....rapeus ei vastannut odotuksiani. Kirjolohen päällä vaihteeksi appelsiinia, oliiveja ja tomaattia mausteiden kera.
Koverrettujen bataattien täytteenä bataattiin sekoitettua ruskistettua pekonia ja pizzajuustoa, mausteina suolaa, pippuria ja yrttimaustetta.
Tiramisu: Laitoin vuokaan kerroksittain savoiardikeksejä kahvi-baileysseoksessa kostutettuina, mascarponerahkaseosta vaniljalla maustettuna sekä kermavaahtoa sokerilla höystettynä. Päälle kaakaojauhetta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.