D92251E6-6BA9-470B-A7A2-2FD8216B29FE.jpg

Pohja:

Sekoita kananmuna, loraus voisulaa, ripaus kanelia, sokeria, purkki ranskankermaa, hieman leivinjauhetta ja vehnäjauhoja (niin paljon että koostumus hieman tahmea). Voitele vuoka ja levitä pohjataikina siihen kostein käsin. Voit esipaistaa pohjaa (200 asteessa) 5-10 minuuttia.

Täyte:

Keitä kuorittuja raparperinpalasia sokerilla höystetyssä vedessä, kunnes raparperit pehmenevät (10-20 minuuttia). Valuta raparperipalat lävikössä.

Sekoita purkki maitorahkaa, muna, vähän sokeria ja vaniljasokeria raparperinpaloihin. Kaada täyte pohjan päälle ja paista 200 asteessa kunnes piirakka saa vähän väriä (15-20 minuuttia).

55FDEA03-F679-418A-8171-01FCEC5A77A1.jpg3A06BD9F-1591-4D5C-887D-A441E133040C.jpg