Olen edennyt minitohon kokeiluissa ateriakokonaisuuteen, jossa on niin alku-, pää- kuin jälkiruuassakin käytetty kaasupoltinta valmistusprosessissa.
Alkuruokana metsäsienikeitto; päällä polttimella kratinoitua krutonkia ja cryerejuustoa.
Pääruokana "hawaijinleikkeet" tms; kanapihvin päällä cheddaria ja polttimella ruskistettua ananasta (ananas paistettiin ensin pannulla, mutta väriä ei tullut tarpeeksi).
Jälkkäri:
Uunibanaani, jonka päällä polttimella "väritettyä" marenkia. Lisänä valkosuklaajäätelönappi, sekä kinuski- ja suklaakastiketta.
Näiden kokeilujen myötä toivotan kivaa kevättä - "jäitä poltellessa"....vai miten se sanonta nyt menikään! ;-)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.