Olen edennyt minitohon kokeiluissa ateriakokonaisuuteen, jossa on niin alku-, pää- kuin jälkiruuassakin käytetty kaasupoltinta valmistusprosessissa.

PicMonkeyToho.jpg

Alkuruokana metsäsienikeitto; päällä polttimella kratinoitua krutonkia ja cryerejuustoa.

WP_20150307_017%5B1%5D.jpg

Pääruokana "hawaijinleikkeet" tms; kanapihvin päällä cheddaria ja polttimella ruskistettua ananasta (ananas paistettiin ensin pannulla, mutta väriä ei tullut tarpeeksi).

WP_20150314_021%5B1%5D.jpg

Jälkkäri:

PicMonkey%20CollageJ%C3%A4lkk%C3%A4ri.jp

Uunibanaani, jonka päällä polttimella "väritettyä" marenkia. Lisänä valkosuklaajäätelönappi, sekä kinuski- ja suklaakastiketta.

WP_20150307_010%5B1%5D.jpg

Näiden kokeilujen myötä toivotan kivaa kevättä - "jäitä poltellessa"....vai miten se sanonta nyt menikään! ;-)

WP_20150314_006%5B1%5D.jpg