ab4.jpg

Taas on viikko vierähtänyt täynnä toimintaa. Jonkinlaista kevätväsymystä kai, ainakin sairastelun muodossa - meillä ollaan melko harvoin sairaina.

ab2.jpg

Toisaalta on ollut pakko levätä, ja siinä ohessa on vietetty kivoja hetkiä pikkupuuhasteluissa. Muovailu on nyt pikkuneidillä "pop", erilaisten kampausten teko onnistuu ilman itkua, ja mitäpä äiti ei sairastuvassa tyttärelleen askartelisi, jos kummituslinnasta puuttuvat kummitukset :-)

ab5.jpg

Viime viikolla hauska näky tienposkessa.... huumorilla nimetty paikka! Herkuttelua tietysti myös.

ab3.jpg

Ruokavinkkejä:

Pastasalaattiin voi laittaa joukkoon melkein mitä vain; tonnikalaa, kurkkua, kananmunaa, salaatinlehtiä, erivärisiä paprikoita, herneitä...

Makaronilaatikko saa uutta twistiä, kun jauhelihan sijaan käyttää ruskistettuja savulihasuikaleita.

Taas tuli tehtyä bostonpullaa - korvapuustit ladotaan vuokaan vierekkäin ja annetaan kohota. Paistamisen jälkeen kuorrutetaan tomusokerivesikuorrutuksella. Viimeksi taisin tehdä bostonpullan pyöreään irtopohjavuokaan, nyt tein vähän isomman annoksen pienehkölle uunipellille.

RIESKAT: lämmintä vettä ja lämmintä piimää (noin puolet ja puolet), suolaa, kuivahiivaa (sekoitettuna jauhoihin), ohrajauhoja ja vehnäjauhoja (haluamassasi suhteessa. Kohota ensin taikinaa, sitten leivo rieskoiksi ja kohota vielä, pistele haarukalla ja paista 225 asteessa kunnes rieskat ovat hieman ruskeita pinnasta.

ab1.jpg

Sairastuvan luonnollista LOOKia, siitäs saitte ;-)