Viimein ja vihdoin onnistuin - monien monituisten kokeilujen jälkeen - tekemään söpöjä bebe- leivoksia. Sekä maku, ulkonäkö että helppous ovat nyt kohdillaan! Peltiversioita oli huono leikata, vuokaversiot olivat suttuisia jne. Sitten löysin oikeat pikkuvuoat, ja homma alkoi sujua.

Käytän valmista pakastemurotaikinaa. Vuoat pitää ensin voidella ruokaöljyllä. Sitten painelen murotaikinan vuokiin ja paistan hetken 200 asteessa, kunnes reunat saavat sopivasti väriä. Jäähdyttämisen jälkeen täytän leivokset voi-tomusokeriseoksella (voi pitää olla huoneenlämpöistä, ei sulaa, kun sekoitat tomusokerin siihen). Jälleeen jäähdytän hetken jääkaapissa, että voitäyte ehtii kovettua; sen jälkeen on helpompi levittää päälle vesi-tomusokerikuorrutus. 

Koristelussa voi kehitellä vaikka millaisia ideoita! Näitä voi myös pakastaa.

07E654BE-6E54-4983-8519-E2572CFD6F28.jpg9C449CF5-0BB3-4D5F-B4EE-A036255FEFB9.jpgCCEF2F09-0143-4641-BD0D-0E481E1477F0.jpg3F4E2B28-267B-4724-B784-A5FB82C48073.jpg480DCCE0-571B-4785-8184-1C838D77893C.jpgFA421C91-7EE1-4A99-9B7C-EEF93800589E.jpgF432B5FA-584A-4DD8-A4CB-B00025A92AC0.jpg8173A383-0257-41AD-970A-DE5F714A5243.jpg0530FE37-F59B-440D-A50F-54EE5C959F4C.jpg1356B0B7-98CF-4DB1-A76B-E95E6E1C00A2.jpg1AA4E831-C79D-497F-820D-215C2DA71F0E.jpg