WP_20161031_17_42_45_Pro%5B1%5D.jpg

Tee 2,5 desilitran pullataikina. Kauli taikina ja levitä sen päälle huoneenlämpöistä voita, sokeria, vanilliinisokeria ja kanelia. Rullaa taikina kuin tekisit korvapuusteja. Pätki sitten taikina vinoilla vedoilla muutamaan osaan (Taas kuten korvapuustit, mutta noin kolme kertaa pidempiä paloja), asettele osat kakkupohjavuokaan ja jätä kohoamaan.

Vuoan pohjalle laitoin leivinpaperin, ja sipaisin vuoan reunoihin voita irrottamisen helpottamiseksi.

WP_20161031_16_45_05_Pro%5B1%5D.jpg

Kun pulla on kohonnut, voitele se munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia.

WP_20161031_17_09_45_Pro%5B1%5D.jpgWP_20161031_17_42_34_Pro%5B1%5D.jpgWP_20161031_17_56_14_Pro%5B1%5D.jpg